Home » Piane » Piane Steinway » Ediții limitate » Black Diamond

Lang Lang Black Diamond, un design semnat Dakota Jackson

Recenta ediție limitată Steinway & Sons reprezintă încă o piatră de hotar din istoria companiei. Acest pian a fost proiectat de virtuozul pianist Lang Lang. El a fost invitat să se alăture procesului de proiectare al unui pian Steinway & Sons. În colaborare renumitul designer american Dakota Jackson, care a mai creat două piane Steinway în trecut, Lang Lang a dezvoltat un pian care întrupează talentul și pasiunea sa.

Black Diamond Macassar

Black Diamond Black

Cu reflexiile și liniile sale expresive, Lang Lang Black Diamond trimite la diamantul negru, un diamant rar și prețios ale cărui origini sunt învăluite în taină. Designul acestui pian combină eleganța fie a abanosului clasic înalt polisat, fie a abanosului Macassar, cu strălucirea cromului. Trei siluete zvelte în formă de diamant punctează linia ramei. Are, de asemenea, accente metalice pe picioare și pe suportul de partitură.

Semnătura personală a lui Lang Lang

Suportul de susținere al capacului în formă de s

Medalionul din interiorul ramei

Un decalc special pe placa de rezonanță

Black Diamond – strict limitat în toată lumea

Aproape magicul număr 88 a fost ales, pentru că sunetul magic al unui pian este produs de cele 88 de clape. Ediția specială Black Diamond este limitată la 88 de piane Model B și alte 8 piane de concert Model D. Alegeți-vă modelul și experiați prin Black Diamond pasiunea muzicală a renumitului pianist Lang Lang, precum și estetica uimitoare a celebrului designer Dakota Jackson.

8 piane de concert D-274 abanos Macassar

Numărul 88 este aproape magic pentru că încântătorul sunet al unui pian este produs de cele 88 de clape. Ediția specială Black Diamond este limitată la 88 de piane Model B și, în plus, 8 piane de concert Model D. Doar alegeți-vă modelul și experiați prin Black Diamond pasiunea muzicală a renumitului pianist Lang Lang, precum și estetica uimitoare a celebrului designer Dakota Jackson.

88 de piane Model B-211 înalt polisate

Black Diamond este, de asemenea, disponibil ca Model B-211, fie în finul abanos Macassar, fie în abanosul clasic înalt polisat. Strălucirea detaliilor de crom oferă amânduror finisaje nota lor extraordinară și personală. Toate modelele sunt echipate cu sistemul Spirio | r, cea mai recentă tehnologie Steinway & Sons.

„Sunt onorat să fiu primul pianist din istoria Steinway & Sons care a contribuit la design-ul unui pian.”

Lang Lang

Artist Steinway

LANG LANG

DAKOTA JACKSON

„Cred că Black Diamond este expresia vizuală a posibilităților infinite.”

Dakota Jackson

Designer

Toate edițiile limitate Steinway

    Contactați-ne