Home » Piane » Piane Steinway » B-211

B-211

B-211 este modelul nostru de salon cel mai popular. Muzicieni profesioniști și amatori ambițioși deopotrivă sunt încântați de bogăția timbrului său minunat. Pianul Model B este ideal pentru școli și studiouri internaționale de muzică și reprezintă piesa muzicală centrală a nenumărate locuințe private. Poate această valoroasă posesie va deveni curând moștenirea familiei dumneavoastră. O alternativă perfectă pentru încăperi mai mici este pianul nostru de salon A-188. Modelul B este, de asemenea, disponibil cu sistemul Steinway Spirio.

„Un pianist fără un Steinway este ca un cântăreț fără voce.”

Rudolf Buchbinder

Artist Steinway

Informații produs

B-211

Dimensiuni:

  • Lățime: 148 cm
  • Lungime: 211 cm
  • Greutate: 354 kg


Acest magnific pian de 211 cm este adesea numit „pianul perfect”. Este, de asemenea, disponibil cu sistemul Spirio. Este un pian deplin echilibrat și versatil, potrivindu-se perfect în spații intime, studiouri de predare și locații de dimensiuni medii.

Finishes: Black

Știați că durează un an ca un pian Steinway să iasă din fabricile noastre din Hamburg și New York și că este fabricat din peste 12.000 de componente? Pianele și pianinele Steinway sunt în mod continuu dezvoltate de tehnicieni calificați și cu experiență, astfel încât să vă putem garanta că pianul Steinway va fi cea mai bună alegere pe care o puteți face. Fiecare piesă unică conține lemn selecționat cu atenție, cele mai bune materiale, 80 la sută pur meșteșug, precizie până la ultimul 0.1 milimetru și, mai ales, dragoste de muzică.

Vezi toate pianele Steinway

    Cereți o ofertă de preț

    Am fi încântați să vă trimitem o ofertă. Dacă sunteți interesați de mai multe modele de piane, vă rugăm să menționați în câmpul de mesaje.