Home » Piane » Piane Steinway » Steinway Spirio | r

Steinway Spirio | r

Puteți cânta la el, vă poate cânta și înregistra

r = record

Fie că ești un iubitor de muzică, începător, un pianist amator sau profesionist, un profesor de muzică sau un compozitor – STEINWAY & SONS SPIRIO | r – vă oferă de acum înainte inimaginabile posibilități de exprimare. SPIRIO | r este pianul cu redare de cea mai înaltă rezoluție din lume capabil să captureze interpretări live și să le redea. Un mix revoluționar de artă, măiestrie și tehnologie, SPIRIO | r pune la dispoziție noi moduri puternice de acces, distribuire și experiere a interpretării. Descoperiți toate avantajele pe care SPIRIO | r vi le pune la dispoziție!

Redați

Acest SPIRIO | r rămâne un Steinway deplin funcțional, cu același nivel de minuțioasă măiestrie ce caracterizează orice instrument produs de Steinway.

Tehnicienii Steinway instalează perfect Spirio în momentul manufacturării pianului, asigurându-se că nu există nicio alterare a frumuseții exterioare, respectiv a performanței pe care o așteptați de la Steinway.

Ascultați

SPIRIO | r vă permite să experiați interpretări ale Artiștilor Steinway la un asemenea nivel de autenticitate încât aveți senzația că aceștia sunt așezați pe bancheta pianului. Biblioteca muzicală SPIRIO cu al său repertoriu de înaltă rezoluție este automat adusă la zi lunar și este accesibilă intuitiv prin iPad-ul compatibil.

Înregistrați

SPIRIO | r poate înregistra și reda apoi interpretări cu o uluitoare precizie. Descoperiți o nouă experiență muzicală ce vă va inspira spre noi nivele ale creativității. Posibilități simple și intuitive de control vă oferă posibilitatea să salvați și să vă distribuiți înregistrările în formate de fișier diferite:

SPIRIO High resolution

MIDI

MP3 high-quality sampled audio

Editați

Integrat în aplicația SPIRIO, editorul SPIRIO, singurul soft iPad din lume cu capabilități de editare de înaltă rezoluție a fișierelor SPIRIO, permite utilizatorilor să editeze fiecare nuanță a înregistrărilor lor. Posibilitățile de editare includ:

Editați velocitatea notelor (dinamica)

Editați durata notelor (momentul start și end)

Corectați notele greșite (ștergeți sau înlocuiți)

Modificați datele legate de pedală (susținere și soft)

Ștergeți sau adăugați timp

STEINWAY & SONS SPIRIO | r – o experiență muzicală polivalentă

Urmăriți Evoluția Pianului în video-ul alăturat!

Modelele

SPIRIO este disponibil în două variante, modelele O-180 și B-211. Experții STEINWAY, în timpul procesului normal de producție, își folosesc întreaga expertiză pentru integrarea SPIRIO, asigurându-se că este menținută atât frumusețea, cât și experiența cu instrumentul.

Spirio | r D-274

La 274 cm lungime, Spirio | r este disponibil în maiestuosul Model D, vârful pianelor de concert și alegerea majorității copleșitoare a celor mai mari pianiști precum și a celor care doresc cel mai înalt nivel posibil de expresie muzicală.

Lungime: 274 cm
Lățime: 157 cm
Greutate: 500 kg

Mai multe detalii

Spirio | r B-211

Pentru cei care preferă o abordare mai modestă și nu dispun de atât de mult spațiu, alegerea perfectă este pianul SPIRIO O. Cu o lungime de 180 cm, se potrivește perfect în orice cameră și oferă, în același timp, un sunet consistent și bogat.

Lungime: 211 cm
Lățime: 148 cm
Greutate: 354 kg

Mai multe detalii

Steinway Spirio – Cântați și lasați-l să cânte!

Descoperiți pianul nostru cu redare de înaltă rezoluție SPIRIO.

Noutățile Spirio

Lunar informăm proprietarii SPIRIO despre noutățile privind melodiile nou apărute.

Iar acestea sunt doar câteva dintr-o bibliotecă muzicală cu adevărat enormă!

    Contactați-ne