Home » Compania Senia

SENIA COMPANY

Din anul 2009, Senia Company este unic distribuitor Steinway & Sons în România. Numele de Steinway rezonează puternic în inimile muzicienilor și ale melomanilor de pretutindeni, timp în care a îmbinat tradiția cu eleganța și calitatea, pentru a oferi cele mai bune piane acustice. Calitatea înaltă a materialelor, fabricarea manuală, experiența moștenită de generații și atenția la detaliu sunt doar câteva dintre calitățile care construiesc sunetul specific Steinway, sunet preferat de 95% dintre artiștii lumii.

Senia este cel mai mare distribuitor și retailer de echipamente și instrumente pentru industria muzicala la nivel național. De asemenea, este reprezentant exclusiv al prestigiosului brand Steinway & Sons în România, și produce și exportă aparatură electronică în Comunitatea Europeană. Compania furnizează soluții de sonorizare și lumini pentru execuția proiectelor de amploare pentru firme private, instituții publice, organizații europene. De-a lungul celor peste 20 de ani de existență, am continuat să ne îmbunătățim serviciile și să ne susținem clienții în această industrie. Oferim soluții cât mai atractive și mai performante pentru clienți, iar acest lucru se reflectă în varietatea brandurilor pe care le comercializăm și în calitatea produselor pe care vi le oferim. Pentru a ne atinge viziunea, vom continua să creștem portofoliul de produse și competențele, cât și să aducem noi tehnologii.

Echipa noastră de consultanți în vânzări, portofoliul de produse, încrederea clienților, cele 3 showroom-uri, Magazinul Muzica, Magazinul Senia din București și Magazinul Senia din Constanța, în care puteți testa și compara produse, dar și partenerii din 19 orașe ale țării, sunt toate rezultate ale calității serviciilor noastre și ale determinării de a oferi cele mai bune servicii în această arie de activitate.

Din anul 2009, Senia Company este unic distribuitor Steinway & Sons în România. Numele de Steinway rezonează puternic în inimile muzicienilor și ale melomanilor de pretutindeni, timp în care a îmbinat tradiția cu eleganța și calitatea pentru a oferi cele mai bune piane acustice. Calitatea înaltă a materialelor, fabricarea manuală, experiența moștenită de generații și atenția la detaliu sunt doar câteva dintre calitățile care construiesc sunetul specific Steinway, sunet preferat de 95% dintre artiștii lumii.

www.senia.ro

    Contactați-ne