Home » Piane » Piane Steinway » Spirio

Steinway Spirio – Cântați sau lăsați-l să cânte

Fie Mozart, Liszt sau Tchaikovsky, de la Beatles sau Coldplay până la Adele – STEINWAY SPIRIO vă permite să experiați muzica ca și cum artistul ar interpreta-o în persoană. Evident, fiind un Steinway autentic, la pianul STEINWAY SPIRIO puteți cânta dumneavoastră sau membrii familiei dumneavoastră. Dar, în același timp, pune la dispoziție avantajele adiționale ale mecanismului său care cântă singur și ale unei biblioteci muzicale extinse. Cântați sau lăsați-l să cânte, decizia vă aparține!

Fascinația Spirio – explorarea dumneavoastră începe acum!

Steinway

Steinway Spirio rămâne un pian Steinway & Sons deplin funcțional, cu același nivel de minuțioasă măiestrie ce caracterizează orice instrument produs de Steinway.

Tehnicienii Steinway instalează perfect Spirio în momentul manufacturării pianului, asigurându-se că nu există nicio alterare a frumuseții exterioare, respectiv a performanței pe care o așteptați de la Steinway.

Aplicația – muzica la degetul dumneavoastră

STEINWAY SPIRIO funcționează cu un iPad ce oferă o operare intuitivă și comodă. Doar o atingere este necesară să vă aduceți SPIRIO-ul la viață. Aplicația vă oferă acces la mii de melodii și vă poartă într-o călătorie în minunata lume a muzicii de pian. Tot ce trebuie sa faceți este să vă relaxați și să vă bucurați de sunetul unic Steinway.

Biblioteca muzicală – unică și mereu nouă

Atunci când achiziționezi un STEINWAY SPIRIO, ai acces la o bibliotecă muzicală extinsă cu melodii din genuri diferite, pentru perioade ale anului diverse și cu un accent sau particularități ale unor artiști speciali.

Ceea ce este unic: nu doar că aceste melodii sunt interpretate de mari pianiști, dar biblioteca muzicală se extinde în fiecare lună – gratis! Celebrați creșterea colecției dumneavoastră de comori muzicale disponibile doar proprietarilor de SPIRIO. Anunțăm lunar toate aparițiile noi în Noutățile SPIRIO.

Video-uri – o încântare pentru ochi și urechi

Pentru a oferi o mai mult ca perfectă performanță acustică, egală unui concert real, aplicația conține și video-uri pe care le puteți privi simultan. Aduceți-i pe Yuja Wang sau pe Lang Lang în casa dumneavoastră și experiați momente istorice cu legende precum Vladimir Horowitz sau Glenn Gould. Această extraordinară ofertă se extinde, și ea, continuu.

Capodopera măiestriei și tehnologiei

Steinway Spirio, primul nostru sistem de auto-redare cu înaltă rezoluție, reprezintă o altă capodoperă remarcabilă care vă va fascina. Transformați-vă living-ul într-o sală de concert ca să vă bucurați de interpretări ale marilor pianiști ca și cum ar fi de față.

Modelele

SPIRIO este disponibil în două variante, modelele O-180 și B-211. Experții STEINWAY, în timpul procesului normal de producție, își folosesc întreaga expertiză pentru integrarea SPIRIO, asigurându-se că este menținută atât frumusețea, cât și experiența cu instrumentul.

Spirio B-211

Datorită proporțiilor sale estetice și lungimii de 211 cm, în rândul clienților noștri particulari, Modelul B este unul dintre cele mai populare piane. În consecință, este de asemenea disponibil cu SPIRIO, și are deja foarte mulți fani.

Lungime: 211 cm
Lățime: 148 cm
Greutate: 354 kg

Mai multe detalii

Spirio O-180

Pentru cei care preferă o abordare mai modestă și nu dispun de atât de mult spațiu, alegerea perfectă este pianul SPIRIO O. Cu o lungime de 180 cm, se potrivește perfect în orice cameră și oferă, în același timp, un sunet consistent și bogat.

Lungime: 180 cm
Lățime: 146,5 cm
Greutate: 286 kg

Mai multe detalii

Vrei mai mult?

Nicio problemă. Cu Spirio | r – ultima noastră inovație – poți, de asemenea, înregistra și edita.

    Contactați-ne