Home » Pianine » Pianinele Boston

Pianinele Boston

Designed by Steinway & Sons , folosindu-se patente unice și expertiza care au făcut numele Steinway sinonim cu excelența muzicală, linia de piane și pianine Boston reprezintă pentru industria construcției de instrumente muzicale o realizare unică: o experiență superioară a interpretării, la un preț imposibil de gândit anterior.

Fie că exersați în camera de repetiții, sau explorați bucuriile muzicii acasă, Boston designed by Steinway vă oferă o tonalitate de nivelul cel mai înalt din lume și responsivitate tangibilă.

Explorați pianinele Boston

Carcasa

Stilul european Boston al carcasei întrupează aspectul clasic – cu un capac superior care se deschide permițând sunetului să iasă și oferind o suprafață generoasă pentru partituri. Carcasa are și un mecanism de închidere ușoară a capacului claviaturii și o pedală de mijloc cu șină de amortizare/surdinare.

Carcasa Boston în stilul educativ are un suport de partitură orizontal, încuietori ale capacului superior și al celui de claviatură și mecanism cu roți duble cauciucate. Are, de asemenea, o aparență grațioasă și include o pedală de mijloc de susținere a basului.

Placa de rezonanță și stâlpii posteriori

Molidul de cea mai bună calitate, granulație dreaptă și debitat pe sfert este folosit pentru calitățile sale de rezonanță și raportul crescut masă-rezistență. Placa de rezonanță este solidă, nu laminată, creând cea mai bună rezonanță și proiecție a sunetului. În 1936 Steinway a patentat placa de rezonanță diafragmatică, construită să fie mai groasă în mijloc și subțiată ușor spre margini. Plăcile de sunet Boston au subțiată grosimea de la bas la registrul înalt. O regiune mai subțire în zona basului vibrează mai liber. Astfel obții un ton mai tare, bogat și deplin.


Stâlpii posteriori sunt masivi – oferind o susținere solidă pentru placa de rezonanță și pentru vibrația corzilor tensionate, ajutând astfel la crearea unui ton frumos. În loc să fie echidistanți, locația stâlpilor posteriori Boston este eșalonată – plasați unde tensiunea corzilor este cea mai înaltă. Stâlpii masivi eșalonați contribuie la oferirea unui ton superb, alături de o maximă stabilitate, asigurând durabilitatea pianului, a acordajelor și faptul că tonul pianului se va îmbunătăți pentru anii și decadele ce au să urmeze.

Scala corzilor

Un design al scalei corzilor cu tensiune mai scăzută oferă un ton mai plin, bogat și cald, permițând și muzicalitatea părților mai mici. Are, de asemenea, susținere crescută, este mai puternic, are gamă dinamică crescută și oferă tonuri mai calde și dulci.

Butucul

Exclusiv pe Boston Performance Edition, 11 straturi de arțar dur (utilizat pentru duritatea superioară și proprietățile de granulație și stabilitate) sunt lipite în unghiuri de 60° diferite ale granulației, asigurând o strângere a cuielor de acordaj fermă, însă permițând mișcarea fluidă și acordaje mai bune și mai rezistente în timp.

Acțiune/Ciocănele

Părți ale mecanismului de acțiune doar din lemn, clape din molid masiv, fildeș și abanos sintetic și geometria excelentă a acțiunii, lucrează perfect împreună pentru mișcarea ciocănelelor spre corzi și crearea unei excelente atingeri-acțiune. Frumosul ton produs de ciocănelele Boston sub design-ul Steinway, îmbunătățește acțiunea de atingere, răsplătind pianistul cu un sunet cu adevărat frumos.

„Poți auzi efectele design-ului de la Steinway & Sons de la un capăt la celălalt al scalei”

Bob Winter

Berklee College of Music

Modelul potrivit pentru dumneavoastră

UP-132E Performance Edition

Cea mai mare pianină Boston având înălțimea de 132 cm, Boston UP-132E Performance Edition oferă un sunet puternic și bogat care rivalizează multe piane.

Mai multe detalii

UP-126E Performance Edition

Boston UP-o126E Performance Edition îmbogățește orice studio de studiu sau casă. Un suport de partitură mai lung face loc la mai multă muzică. Înălțimea: 126 cm.

Mai multe detalii

UP-120S Performance Edition II

Pianina Boston UP-120S Performance Edition este caracterizată de stilul și tonul clasic Boston, fiind optimizată pentru orice încăpere – la școală sau acasă. Înălțimea: 120.3 cm.

Mai multe detalii

UP-118E Performance Edition

Boston 118E Performance Edition combină ceea ce este mai bun în frumusețe și performanță într-o pianină pe care vi-o permiteți. La o înălțime de 118 cm și o adâncime de 60 de cm, profilul său mic vă permite să o plasați în aproape orice cameră.

Mai multe detalii

UP-118S Performance Edition

Modelul instituțional Boston, UP-118S Performance Edition, este perfectă pentru orice cameră muzicală și are mecanisme ale roților duble din cauciuc pentru ușurința mișcării – și încuietori pentru capacul superior și cel al claviaturii. Înălțime: 118 cm.

Mai multe detalii

    Contactați-ne