Home » Piane » Piane Steinway » D-274

D-274

De la Carnegie Hall la Elbphilharmonie, acest pian de concert este pianul consacrat Steinway & Sons și magnifica piesă centrală a marilor scene internaționale. Calitatea sa unică este egalată de puterea sa muzicală și vizuală. Claviatura, mecanica senzitivă și registrul de volum oferă pianiștilor libertate totală de expresie. Modelul D este visul oricărui pianist. C-227, cu dimensiunea sa ușor mai redusă, reprezintă o variantă secundă pentru concert.

„De îndată ce începi să cânți pe un Steinway D, cânți diferit. E un animal cu totul altfel, și a-l avea este un privilegiu”

Mitsuko Uchida

Artist Steinway

Informații produs

D-274

Dimensiuni:

  • Lățime: 157 cm
  • Lungime: 274 cm
  • Greutate: 500 kg


La 274 cm lungime, acest instrument maiestuos este alegerea majorității copleșitoare a celor mai mari pianiști din lume. Acest pian de concert va satisface total pe cei care doresc cel mai înalt nivel posibil de expresie muzicală.

Finishes: Black

Știați că durează un an ca un pian Steinway să iasă din fabricile noastre din Hamburg și New York și că este fabricat din peste 12.000 de componente? Pianele și pianinele Steinway sunt în mod continuu dezvoltate de tehnicieni calificați și cu experiență, astfel încât să vă putem garanta că pianul Steinway va fi cea mai bună alegere pe care o puteți face. Fiecare piesă unică conține lemn selecționat cu atenție, cele mai bune materiale, 80 la sută pur meșteșug, precizie până la ultimul 0.1 milimetru și, mai ales, dragoste de muzică.

Vezi toate pianele Steinway

    Cereți o ofertă de preț

    Am fi încântați să vă trimitem o ofertă. Dacă sunteți interesați de mai multe modele de piane, vă rugăm să menționați în câmpul de mesaje.