Home » Piane » Piane Steinway » O-180

O-180

Steinway Modelul O este cel mai mare pian dintre pianele mici. Ele diferă de pianele de concert și salon doar referitor la dimensiune care este mai scurtă. Acest lucru înseamnă că oferă un sunet fără compromis, garantând în același timp supremă calitate și execuție tehnică, deschizând o lume a expresiei muzicale fără limite. La fel ca toate instrumentele Steinway, mai micile piane M-170 și S-155, urmează țelul fondatorului companiei „de a construi cel mai bun pian posibil”. Modelul O este, de asemenea, disponibil cu sistemul Spirio.

„Datorită virtuților pianului Steinway, pot transmite absolut comod prin intermediul acestui incomparabil instrument toate sentimentele mele muzicale.”

Daniel Barenboim

Artist Steinway

Informații produs

O-180

Dimensiuni:

  • Lățime: 146,5 cm
  • Lungime: 180 cm
  • Greutate: 286 kg


Acest pian de 180 cm a fost un izvor de bucurie și inspirație încă de la începutul anilor 1900. Cu sistemul Spirio reprezintă combinația perfectă dintre clasic și modern. Pentru un pian de dimensiuni relativ mici, sunetul său este deosebit de cald și bogat.

Finishes: Black

Știați că durează un an ca un pian Steinway să iasă din fabricile noastre din Hamburg și New York și că este fabricat din peste 12.000 de componente? Pianele și pianinele Steinway sunt în mod continuu dezvoltate de tehnicieni calificați și cu experiență, astfel încât să vă putem garanta că pianul Steinway va fi cea mai bună alegere pe care o puteți face. Fiecare piesă unică conține lemn selecționat cu atenție, cele mai bune materiale, 80 la sută pur meșteșug, precizie până la ultimul 0.1 milimetru și, mai ales, dragoste de muzică.

Vezi toate pianele Steinway

    Cereți o ofertă de preț

    Am fi încântați să vă trimitem o ofertă. Dacă sunteți interesați de mai multe modele de piane, vă rugăm să menționați în câmpul de mesaje.