Home » Piane » Piane Steinway » C-227

C-227

Pianul C-227 este diferit de legendarul Model D doar în termeni de dimensiune. Toate pianele noastre sunt fabricate din cel mai bun lemn și alte materiale de excepție. Având 2.27 m, este cu 47 de centimetri mai scurt decât D-274 și este potrivit mai ales sălilor de concert mai mici, respectiv locuințelor mai spațioase. De la delicatul piano la puternicul forte, Modelul C nu pune nicio limită creativității dumneavoastră.

„Pianele Steinway oferă cel mai bogat vocabular de sunete pe care un pianist și l-ar putea dori.”

Leif Ove Andsnes

Artist Steinway

Informații produs

C-227

Dimensiuni:

  • Lățime: 155 cm
  • Lungime: 227 cm
  • Greutate: 425 kg


Având 227 cm lungime, acest pian de concert oferă o largă varietate de sunet și atingere, de la delicatul piano la puternicul forte, de la clarul registru acut la profundul registru grav.

Finishes: Black

Știați că durează un an ca un pian Steinway să iasă din fabricile noastre din Hamburg și New York și că este fabricat din peste 12.000 de componente? Pianele și pianinele Steinway sunt în mod continuu dezvoltate de tehnicieni calificați și cu experiență, astfel încât să vă putem garanta că pianul Steinway va fi cea mai bună alegere pe care o puteți face. Fiecare piesă unică conține lemn selecționat cu atenție, cele mai bune materiale, 80 la sută pur meșteșug, precizie până la ultimul 0.1 milimetru și, mai ales, dragoste de muzică.

Vezi toate pianele Steinway

    Cereți o ofertă de preț

    Am fi încântați să vă trimitem o ofertă. Dacă sunteți interesați de mai multe modele de piane, vă rugăm să menționați în câmpul de mesaje.