Sunburst – când legendele se întâlnesc

Atunci când vă imaginați pe marii chitariști rock – Jimi Hendrix, Bob Dylan, Eric Clapton, Ronnie Wood – îi vedeți cu o chitară sunburst. Finisată cu acea vibrantă explozie de culoare de la galben deschis la roșu și negru, o explozie luminoasă de energie pură și puternică prezență scenică.

Colecția Steinway & Sons Sunburst este un omagiu adus marilor muzicieni rock care au marcat o eră și continuă să inspire generațiile viitoare. Finisarea clasică Sunburst împodobește interiorul capacului, în timp ce clasicul capac negru al claviaturii Steinway & Sons, atunci când este deschis, își dezvăluie rock star-ul din interior pentru a amplifica muzica. Două aspecte clasice sunt contopite într-o simbioză, iar în timp ce soarele răsare: Sunburst. Soarele explodează.

Steinway & Sons Sunburst este limitată la 69 de piane în toată lumea, celebrând anul 1969: anul în care a avut loc Woodstock, când Beatles și-au lansat albumul legendar Abbey Road și când a debutat Led Zeppelin. Sunburst este disponibil ca Steinway Model B și, de asemenea, poate fi dotat cu Steinway & Sons Spirio, sistemul de redare la pian cu cea mai înaltă rezoluție având software-ul patentat al companiei.

Steinway Spirio – muzică live la cerere

Colecția Sunburst este, de asemenea, disponibilă ca Steinway & Sons Spirio, pianul cu redare de cea mai înaltă rezoluție din lume. O capodoperă a măiestriei și ingineriei în casa dumneavoastră, Spirio vă oferă posibilitatea să vă bucurați de interpretări înregistrate ale marilor pianiști – redate cu asemenea nuanță, putere și pasiune încât este aproape imposibil să o distingi de o interpretare live.

Spirio, un produs Steinway la fel ca toate celelalte, reprezintă pasul următor în istoria STEINWAY de neîncetată îmbunătățire a misiunii sale – declarată de Henry E. Steinway, aceea de „a construi cel mai bun pian din lume” – aducându-vă în casă măiestria fără comparație Steinway cuplată cu tehnologie de top și muzicalitatea fără pereche a Artiștilor Steinway.

    Contactați-ne