Home » Piane » Piane Steinway » Ediții limitate » Elbphilharmonie Edition » Patronaj » Lucas și Arthur Jussen

Lucas și Arthur Jussen

Nu sunt gemeni și nici nu le place să li se spună copii minune, au spus despre ei înșiși Lucas și Arthur Jussen într-un interviu din „Concerti”. Sunt „tipi normali cărora le place să facă muzică” – o afirmație modestă și adorabilă. S-au născut în 1993 și 1996 într-o familie muzicală din Hilversum, Olanda, mama fiind flautistă, iar tatăl cântând la timpan. Frații au primit lecții de la Jan Wijn și au studiat cu Maria João Pires. Lucas Jussen și-a continuat educația în SUA și la Conservatorul Reina Sofia din Madrid. Fratele său mai tânăr, Arthur Jussen, a studiat la Conservatorul din Amsterdam. Au cântat în duet foarte mulți ani și au produs foarte multe albume.

Arthur Jussen glumește despre faptul că olandezii sunt ușor geloși pe Elbphilharmonie din Hamburg. Au cântat aici pentru întâia dată în aprilie 2018 și au fost fermecați. „Este pur și simplu copleșitor. E frumoasă, te simți bine și sună bine, ” spune Lucas Jussen. „Materialele și designul sunt absolut minunate, mai ales stejarul”. Muzicienii nu trebuie să se îngrijoreze deloc la Elbphilharmonie – acustica este perfectă și STEINWAY are toate culorile și nuanțele, de la bas la cele acute. Cu el se pot exprima în orice mod doresc. Pentru frați, ediția limitată STEINWAY & SONS Elbphilharmonie este simbolul unei prietenii între două mari „produse”. Ei consideră o mare onoare patronajul acestui extraordinar instrument.

„La Elbphilharmonie sunt foarte multe materiale frumoase, dar pentru noi, cel mai special, este lemnul de stejar. Combinația dintre un pian Steinway cu lemnul de la Elbphilharmonie este extraordinară. Adorăm design-ul.”

Lucas & Arthur Jussen

Artiști Steinway

    Contactați-ne