Home » Piane » Piane Steinway » Ediții limitate » Elbphilharmonie Edition

Ediția limitată Steinway & Sons Elbphilharmonie

Elbphilharmonie și Steinway & Sons – două nume ale excelenței în muzică și valori culturale. Cu această ediție limitată la opt piane, Steinway & Sons celebrează noul reper cultural al orașului Hamburg, oferind instrumente exclusive și unice iubitorilor de muzică și design.

Elemente iconice ale design-ului Elbphilharmonie sunt amintite de către instrumente: silueta suportului de partitură, matricea punctată a ferestrelor pe interiorul capacului și tapiseria scaunelor din Sala Centrală aflată pe bancheta complementară.

În spatele ediției

Datorită patronajului unor mari pianiști, fiecare pian primește un accent particular. Iar cooperarea cu Elbphilharmonie merge dincolo de design: 20.000 de euro din vânzarea fiecărui instrument va fi donat Fundației Elbphilharmonie și alocat programului de educație muzicală pentru copii, tineri și familii.

Pianele ediției limitate Elbphilharmonie au fost construite cu dragoste în fabrica Steinway & Sons din Hamburg cu maximă precizie și pasiune. Elemente unice de design sunt combinate într-o colecție fascinantă, îndeosebi replica aerografică a ferestrelor circulare de la Elbphilharmonie de pe interiorul capacului.Cinci dintre cele opt piane sunt echipate cu SPIRIO, pianul cu auto-redare de cea mai înaltă rezoluție din lume care permite ascultătorului să asculte artiști live din confortul casei sale.

Cu reflexiile și liniile sale expresive, Lang Lang Black Diamond trimite la diamantul negru, un diamant rar și prețios ale cărui origini sunt învăluite în taină. Designul acestui pian combină eleganța fie a abanosului clasic înalt polisat, fie a abanosului Macassar, cu strălucirea cromului. Trei siluete zvelte în formă de diamant punctează linia ramei. Are, de asemenea, accente metalice pe picioare și pe suportul de partitură.

„Pentru mine, cel mai important lucru despre această ediție limitată, este scopul: susținerea Fundației Elbphilharmonie, și, deci, a tinerilor artiști.”

Igor Levit

Toate edițiile limitate Steinway

FundațiA Elbphilharmonie

Modelele

Pianul Elbphilharmonie B-211 Negru

Un elegant suport de partitură negru și materialul gri marmorat al scaunelor din Sala Mare Elbphilharmonie prezente pe banchetă – acestea sunt caracteristicile speciale ale versiunii negru lucios, ediția limitată a pianului Steinway & Sons Elbphilharmonie. B-211 este, de asemenea, disponibil cu sistemul SPIRIO, sistemul de redare la pian cu cea mai înaltă rezoluție din lume.

Pianul Elbphilharmonie B-211 Stejar

Cea de-a doua variantă a pianului Elbphilharmonie a fost stejarul rindeluit și ceruit folosit în foaierul Elbphilharmonie, iar la pian pentru suportul de partitură și pentru banchetă. B-211 este, de asemenea, disponibil cu sistemul SPIRIO, sistemul de redare la pian cu cea mai înaltă rezoluție din lume.

    Contactați-ne