Anna Vinnitskaya

Anna Vinnitskaya și Steinway & Sons s-au întâlnit pentru întâia dată în 2003 la Bruxelles, în cadrul Competiției Queen Elisabeth, pe care avea să o câștige patru ani mai târziu. Acum profesor în Hamburg, Anna a cântat la fabrica Steinway din Hamburg ca studentă și a fost prima tânără femeie pianist care a beneficiat de Steinway Prizewinner Concerts Network. La ceremonialul de lansare din Kleiner Saal în Elbphilharmonie, două dintre studentele sale au încântat audiența interpretând la pianul Elbphilharmonie.

Îndelungata prietenie cu excepționala pianistă Anna Vinnitskaya  este încoronată acum cu noul său rol de sponsor al unui pian Elbphilharmonie. Anna consideră că cea mai impresionantă trăsătură a Elbphilharmonie este silueta aparte, pe care o poate vedea chiar de pe dealul din nordul Hamburgului apropiat casei sale. Este așadar încântată în mod deosebit de suportul de partitură curbat al pianului Elbphilharmonie care imită silueta deosebită a extraordinarei clădiri de concerte de pe râul Elba.

„Pot vedea atât de multe elemente ale clădirii Elbphilharmonie reflectate în acest pian Steinway. Atunci când cânt și văd silueta Elbphilharmonie la pian, mă simt cu adevărat special.”

Anna Vinnitskaya

Anna este încântată de rolul ei ca sponsor al pianului și de sprijinul asociat pentru Fundația Elbphilharmonie. Până la urmă, spune ea, Fundația face Elbphilharmonie accesibilă tuturor și dă posibilitatea, de exemplu, pentru grupuri școlare să se bucure de o vizită de neuitat.

    Contactați-ne