V-125

Această pianină este perfectă pentru cei care sunt noi în lumea Steinway & Sons, deoarece calitatea sunetului, forma, longevitatea și valoarea perenă sunt cu adevărat demne de acest nume. Steinway V-125 încântă deopotrivă începătorii și muzicienii avansați, atât în locuințe private, cât și în nenumărate instituții de învățământ pe întreg globul. De la jazz și pop la muzică clasică, puteți cânta curând melodia dumneavoastră preferată pe această pianină, deoarece se potrivește în orice casă. Înălțimea reprezintă singura diferență între această pianină și modelul mai mare, clasica Steinway K-132.

„Iubesc modul în care Steinway-ul răspunde varietăților de atingere, de la mângâierea suplă la bătaia exuberantă. Această flexibilitate îmi permite să-mi lărgesc limitele din ce în ce mai mult.”

Jason Moran

Artist Steinway

Informații produs

V-125

Dimensiuni:

  • Înălțime: 125 cm
  • Lățime: 152,5 cm
  • Adâncime: 67,5 cm
  • Greutate: 274 kg


Calitatea tonală, senzitivitatea atingerii și stabilitatea performanței fac din această pianină introducerea ideală în viața muzicală cu un Steinway.

Finishes: Black

Știați că durează un an ca un pian Steinway să iasă din fabricile noastre din Hamburg și New York și că este fabricat din peste 12.000 de componente? Pianele și pianinele Steinway sunt în mod continuu dezvoltate de tehnicieni calificați și cu experiență, astfel încât să vă putem garanta că pianul Steinway va fi cea mai bună alegere pe care o puteți face. Fiecare piesă unică conține lemn selecționat cu atenție, cele mai bune materiale, 80 la sută pur meșteșug, precizie până la ultimul 0.1 milimetru și, mai ales, dragoste de muzică.

Toate pianele Steinway

    Cereți o ofertă de preț

    Am fi încântați să vă trimitem o ofertă. Dacă sunteți interesați de mai multe modele de piane, vă rugăm să menționați în câmpul de mesaje.