K-132

Acesta este cel mai bun pian vertical (pianină). Steinway K-132 oferă un nivel de atingere echilibrat perfect, un spectru larg de sunet și un timbru bogat neegalat. Clienții noștri setează cel mai înalt standard muzical și estetic, și, tocmai de aceea, pentru producerea pianinelor la fabrica noastră din Hamburg, folosim aceleași materiale ca pentru producția pianelor.

„Iubesc modul în care Steinway-ul răspunde varietăților de atingere, de la mângâierea suplă la bătaia exuberantă. Această flexibilitate îmi permite să-mi lărgesc limitele din ce în ce mai mult.”

Jason Moran

Artist Steinway

Informații produs

K-132

Dimensiuni:

  • Înălțime: 132 cm
  • Lățime: 152,5 cm
  • Adâncime: 68 cm
  • Greutate: 295 kg


Atingere echilibrată, spectru de sunet larg și volum bogat, toate se combină pentru a oferi plăcere muzicală fără compromis.

Finishes: Black

Știați că durează un an ca un pian Steinway să iasă din fabricile noastre din Hamburg și New York și că este fabricat din peste 12.000 de componente? Pianele și pianinele Steinway sunt în mod continuu dezvoltate de tehnicieni calificați și cu experiență, astfel încât să vă putem garanta că pianul Steinway va fi cea mai bună alegere pe care o puteți face. Fiecare piesă unică conține lemn selecționat cu atenție, cele mai bune materiale, 80 la sută pur meșteșug, precizie până la ultimul 0.1 milimetru și, mai ales, dragoste de muzică.

Toate pianele Steinway

    Cereți o ofertă de preț

    Am fi încântați să vă trimitem o ofertă. Dacă sunteți interesați de mai multe modele de piane, vă rugăm să menționați în câmpul de mesaje.