Home » Piane » Piane Steinway » M-170

M-170

Steinway Modelul M este pianul de dimensiuni medii dintre pianele mici. Aceasta îl transformă în instrumentul perfect pentru locuințe personale, cât și pentru pianiștii promițători din școlile muzicale. Oricine cântă la el va fi încântat de mecanica senzitivă și sunetul inconfundabil Steinway. Modelul M este acompaniat de ușor mai lungul O-180, cât și de cel mai mic pian Steinway & Sons, anume S-155. Toate aceste piane mici au aceeași arhitectură, mecanică și claviatură.

„Steinway este standardul după care sunt judecate toate pianele celorlalți.”

Bill Charlap

Artist Steinway

Informații produs

M-170

Dimensiuni:

  • Lățime: 146,5 cm
  • Lungime: 170 cm
  • Greutate: 281 kg


La 170 cm lungime, sunetul bogat și acțiunea responsivă ale acestui pian sunt aflate nu doar în multe case particulare, ci și în multe școli de muzică și conservatoare. Deși numit „pianul mediu”, nu este nimic mediu în sunetul acestui instrument.

Finishes: Black

Știați că durează un an ca un pian Steinway să iasă din fabricile noastre din Hamburg și New York și că este fabricat din peste 12.000 de componente? Pianele și pianinele Steinway sunt în mod continuu dezvoltate de tehnicieni calificați și cu experiență, astfel încât să vă putem garanta că pianul Steinway va fi cea mai bună alegere pe care o puteți face. Fiecare piesă unică conține lemn selecționat cu atenție, cele mai bune materiale, 80 la sută pur meșteșug, precizie până la ultimul 0.1 milimetru și, mai ales, dragoste de muzică.

Vezi toate pianele Steinway

    Cereți o ofertă de preț

    Am fi încântați să vă trimitem o ofertă. Dacă sunteți interesați de mai multe modele de piane, vă rugăm să menționați în câmpul de mesaje.