Home » Piane » Piane Steinway » Ediții limitate » Steinway Black Masterpiece

Steinway Black Masterpiece – un exemplu de măiestrie absolută

În anul 2000, Steinway & Sons a lansat Steinway Crown Jewels, o uluitoare colecție de piane. Fabricate din cele mai rafinate tipuri de lemn care există în lume, fiecare este o capodoperă unică ce îmbogățește nu doar sunetul, ci și aspectul casei în care se află.

Ca să marcăm aniversarea lor de 20 de ani, vă prezentăm BLACK MASTERPIECE – o ediție limitată la 20 de instrumente, fiecare cu un aspect negru captivant care îi va atrage pe cei care admiră un design curat.

20 de piane – 20 de furniruri

Conceptul din spatele acestei serii de piane este unic. Fiecare dintre cele 20 este unic, pentru că fiecare are furnirul său individual. Ca să poată realiza acest aspect, specialiștii Steinway & Sons au căutat furniruri excepționale. Măslin, ambră, tamo, eucalipt sau jatoba – fiecare dintre pianele ediție limitată este caracterizat printr-unul dintre cele 20 de tipuri excepționale de lemn.

Comori negre

Pianele Steinway Crown Jewels sunt exemple de măiestrie absolută. Niciun instrument nu este la fel cu altul, pentru că iar și iar, modele de furnir noi și simetrice sunt create pentru a face fiecare instrument cu adevărat unic. La fel, furnirurile ediției BLACK MASTERPIECE sunt asamblate artistic de către specialiștii Steinway. Vopsite negru, dau pianelor o inimitabilă nouă aparență. Aceasta este complimentată de interiorul negru al ramei, al plăcii de sunet și al călușului, în timp ce placa de rezistență și toate piesele metalice sunt de culoare antracit.

Un aspect modern

Este prea puțin spus – asta se poate spune despre această ediție. Liniile curate ale suporturilor de partitură, capac și veioză, și perlele Tahitiene antracit încastrate în capacul claviaturii accentuează aspectul modern al acestui pian, observabil și la bancheta complementară. Fiecare pian este numerotat și poartă o elegantă plăcuță în interiorul ramei.

Măiestria tradițională întâlnește tehnologia cea mai nouă

Aceste piane sunt Model B-211 și vin echipate cu SPIRIO | r cea mai nouă tehnologie pe care Steinway o are de oferit. Inovativul sistem de auto-redare oferă un spectacol de top la pian, cu opțiunea adăugată de a înregistra, reda sau edita propriile dumneavoastră piese. O altă caracteristică specială a acestui rafinat instrument este cablul integrat în suportul de partitură ce poate fi folosit la încărcarea iPad-ului sau la conectarea unui stick USB. Această montură este prima de acest tip de la Steinway & Sons.

BLACK MASTERPIECE – 20 de piane elegante, fiecare dintre ele la fel de unice și individuale precum proprietarii lor și un exemplu de măiestrie absolută asociată celei mai noi tehnologii.

20 de piese unice – 20 dintre cele mai fine furniruri

Amberwood
Black Limba
Bubinga
Etimoe
Eucalyptus
European Cherry
European Oak
Figured Sycamore
Ice Birch
Jatoba
Knotty Oak
Macassar
Olive
Olive Ash
Pacific Yew
Platane
Santos Rosewood
Sapele Pommele
Tamo
White Ash

Toate edițiile limitate Steinway

    Contactați-ne