Home » Piane » Piane Steinway » Ediții limitate » Imagine Series

Steinway „Imagine”, John Lennon

Pe 9 Octombrie 2010 John Lennon și-ar fi celebrat cea de-a 70-a aniversare. În cinstea sa, STEINWAY & SONS a dezvoltat o colecție numită „The Imagine Series Limited Edition” care omagiază opera ingeniosului muzician și compozitor. Seria The Imagine întrupează armonia perfectă dintre muzică și creativitate, la fel ca piesele scrise de acest muzician a cărui viață ne-a fost brusc și prematur luată în 1980.

Omagiu unei legende

Seria The Imagine este modelată după pianul Steinway alb pe care John Lennon i l-a dăruit soției sale Yoko Ono în 1971, de ziua acesteia. Fiecare pian poartă pe placa sa de rezistență notele de început ale cântecului „Imagine” împreună cu o plăcuță numerotată având o semnătură de inspirație asiatică a lui John Lennon și, pe placa de rezonanță, o ilustrație cu John Lennon stând pe glob.

YOU MAY SAY I’M A DREAMER

Fiecare dintre cele 25 de instrumente este diferit de celelalte printr-un desen unic alb-negru pe suportul de partitură. Doar 25 de piane au fost produse pentru fiecare desen, așa încât numărul total este limitat la 175 de piane și pianine în toată lumea. Puteți vedea în ilustrația acestei pagini motivele ultimelor modele Imagine rămase.

Piesa dumneavoastră de istorie muzicală

Acest instrument special a atras deja nenumărați muzicieni, fani ai lui John Lennon, precum și colecționari de artă – este deopotrivă un instrument muzical maiestuos, precum și o piesă de artă unică. Vă rugăm să contactați reprezentantul dumneavoastră autorizat Steinway & Sons și întrebați dacă mai există instrumente disponibile din această ediție specială.

Parte din profiturile obținute din vânzarea fiecărui pian Imagine vor fi dăruite proiectului The John Lennon Educational Tour Bus.

Toate edițiile limitate Steinway

    Contactați-ne