Home » Piane » Piane Steinway » Ediții limitate » Heliconia by Lalique

Steinway Heliconia by Lalique

Peren și frumos – noua colecție specială Steinway & Sons reprezintă rezultatul unei colaborări extraordinare și creative dintre două producții renumite, ambele dedicate celor mai înalte standarde de calitate și măiestrie: Steinway & Sons și distinsa sticlărie franțuzească Lalique. 

Căutarea mutuală a perfecțiunii reprezintă fundația ideală a acestui parteneriat. Și nu doar atât: ambele companii prețuiesc aceleași valori și doresc să aducă bucurie cât mai multor oameni posibil din întreaga lume.

Disponibil negru sau alb, acest pian emană frumusețe și eleganță îmbogățindu-vă casa nu doar muzical, ci și estetic. Provocarea a fost să creăm un instrument care să unească calitățile și caracteristicile Steinway & Sons cu cele ale companiei Lalique. Creatorii au optat, așadar, pentru un design clasic din bogatele arhive Lalique. Proiectat la origine în 1992 de către Marie-Claude Lalique – nepoata lui René Lalique – floarea de Heliconia este decorul perfect pentru aceste instrumente fine. Produse cu dragoste la fabrica Lalique din Alsacia, cele 75 de cristale fac instrumentul să strălucească, în timp ce încrustații argintii sunt decorativ aranjate în design, creând reflecții interesante și, de asemenea, un sens al clarității.

Fiecare pian are o placă specială în interiorul carcasei ce poate fi personalizată dacă doriți.

Pianele sunt disponibile în Modelele O-180, A-188 și B-211. Pe lângă finisările negru sau alb, sunt posibile și opțiuni speciale, precum utilizarea furnirurilor de înaltă calitate sau a altor culori.

„HELICONIA DESIGNED BY LALIQUE” – rezultatul unei fuziuni minunate de măiestrie și design.

Toate edițiile limitate Steinway

    Contactați-ne