165 – ONE
165 – TWO
Home » Piane » Piane Steinway » Ediții limitate » 165 Limited Edition

165
Ediția limitată care celebrează cea de-a 165-a aniversare Steinway & Sons

De la fondarea în 1853 a companiei, am produs cele mai bune piane și pianine din lume, cu cel mai înalt nivel de precizie și dragoste pentru detaliu. Construirea celui mai bun pian posibil – această filosofie a fondatorului Henry E. Steinway, a fost dintotdeauna obiectivul și principiul director al specialiștilor noștri pasionați din fabricile din Hamburg și New York.

Celebrăm această pasiune și entuziasm pentru muzică cu ediția noastră specială – 165. Modelele exclusive de pian ONE și TWO vor fi lansate în număr limitat. Ele fac cinste lungii istorii Steinway și sunt caracterizate de un stil clasic, ambele fiind completate cu detalii individuale în finul mahon.

Modelele

165/ONE

Exclusivul 165/ONE este disponibil în număr foarte limitat. Lansat ca Model B-211, este echipat cu sistemul Spirio. Pentru capac, suportul său de susținere, interior, suportul de partitură și capacul claviaturii am utilizat cel mai fin mahon sapele. Piesele metalice placate cu crom, argintiul plăcii de rezistență și bancheta potrivită completează frumusețea pianului.

165/TWO

Pianul aniversar numărul doi are forma armonioasă clasică Steinway. Caracteristicile speciale includ suportul de partitură și capacul de claviatură din mahon, în vreme ce placa de rezistență scânteiază în culoarea bronzului. 165/TWO este disponibil în toate Modelele, iar Modelele O și B pot avea instalat și sistemul Spirio. La fel ca ONE, ediția TWO vine dotată cu o banchetă asortată.

    Contactați-ne