Home » Piane » Piane Steinway » A-188

A-188

Theodore C. F. Steinway a construit acest pian în 1878 și, chiar și acum, 140 de ani mai târziu, instrumentul acesta continuă să încânte pianiști din toată lumea. Această versiune mai mică a pianelor noastre de salon este potrivită aproape oricărei locuințe. În termeni de sunet, modelul A al pianelor este pe asemănător modelului B-211. Este, de asemenea, apreciat de școlile de muzică pentru consistența și bogăția registrului grav.

„Datorită perfecțiunii sale, Steinway oferă pianistului, oriunde cântă, încredere absolută.”

Pierre-Laurent Aimard

Artist Steinway

Informații produs

A-188

Dimensiuni:

  • Lățime: 147 cm
  • Lungime: 188 cm
  • Greutate: 325 kg


Datorită arhitecturii scării sale ce permite dichisitei și solidei sale plăci de sunet să vibreze liber și eficient, la cei 188 cm, acest pian produce un sunet puternic și cald. Este destul de mare pentru a-i mulțumi pe cei care caută un registru grav plin și bogat, și, în același timp, suficient de mic să se potrivească aproape în fiecare casă.

Finishes: Black

Știați că durează un an ca un pian Steinway să iasă din fabricile noastre din Hamburg și New York și că este fabricat din peste 12.000 de componente? Pianele și pianinele Steinway sunt în mod continuu dezvoltate de tehnicieni calificați și cu experiență, astfel încât să vă putem garanta că pianul Steinway va fi cea mai bună alegere pe care o puteți face. Fiecare piesă unică conține lemn selecționat cu atenție, cele mai bune materiale, 80 la sută pur meșteșug, precizie până la ultimul 0.1 milimetru și, mai ales, dragoste de muzică.

Vezi toate pianele Steinway

    Cereți o ofertă de preț

    Am fi încântați să vă trimitem o ofertă. Dacă sunteți interesați de mai multe modele de piane, vă rugăm să menționați în câmpul de mesaje.