Home » Piane » Piane Steinway » S-155

S-155

Ca toate pianele Steinway, Modelul S-155 conține pasiunea și expertiza tehnicienilor noștri iscusiți. Dezvoltat în 1930, acest pian demonstrează faptul că oricine își poate găsi modul de exprimare pe un Steinway. Modelul S este popular în mod deosebit pentru că încape practic în orice locuință. Însoțește astfel modelele mici M-170 și O-180, pentru că atunci când vine vorba de sunet și atingere, un Steinway rămâne întotdeauna un Steinway.

„Pentru mine aspectul central al unui Steinway este tonalitatea muzicală, susținută… tonul care are personalitate, care este uman, care nu este „doar un sunet”, ci pare să aibă un fel de viață proprie.”

Jeremy Denk

Artist Steinway

Informații produs

S-155

Dimensiuni:

  • Lățime: 146,5 cm
  • Lungime: 155 cm
  • Greutate: 267 kg


La 155 cm lungime, acest pian mic a fost lansat în 1930 și are tonalitatea puternică și bogată a unui pian mult mai mare. Suficient de mic pentru a încăpea practic în orice cameră, acest pian este manufacturat utilizându-se aceleași materiale și tehnici folosite la producerea pianelor mari de concert Steinway.

Finishes: Black

Știați că durează un an ca un pian Steinway să iasă din fabricile noastre din Hamburg și New York și că este fabricat din peste 12.000 de componente? Pianele și pianinele Steinway sunt în mod continuu dezvoltate de tehnicieni calificați și cu experiență, astfel încât să vă putem garanta că pianul Steinway va fi cea mai bună alegere pe care o puteți face. Fiecare piesă unică conține lemn selecționat cu atenție, cele mai bune materiale, 80 la sută pur meșteșug, precizie până la ultimul 0.1 milimetru și, mai ales, dragoste de muzică.

Vezi toate pianele Steinway

    Cereți o ofertă de preț

    Am fi încântați să vă trimitem o ofertă. Dacă sunteți interesați de mai multe modele de piane, vă rugăm să menționați în câmpul de mesaje.